Syrop Giffard Egg White
Zawartość alkoholu: 0%, Dostępne pojemności: 0,7l

Syrop Giffard Egg White to innowacyjne rozwiązanie, które umożliwia tworzenie koktajli na bazie białek jaj (takich jak sours) w szybki, prosty i bezpieczny sposób. Syrop składa się z cukru trzcinowego i białka jaj, co zapewnia wyjątkowy smak, teksturę oraz pianę. Aby przygotować koktajl, zastosuj technikę Dry-Shake: umieść wszystkie składniki w shakerze i energicznie wstrząśnij. Następnie dodaj kostki lodu, wstrząśnij ponownie przez kilka sekund, a następnie odcedź i przelej do schłodzonego szklanki.

Giffard to francuska marka słynąca z produkcji wysokiej jakości likierów, syropów i aperitifów, założona w 1885 roku przez Emile'a Giffarda. Marka cieszy się popularnością na całym świecie dzięki swojemu zaangażowaniu w produkcję trunków, które wyróżniają się naturalnymi składnikami i intensywnym smakiem.

Selekcja likierów i syropów barmańskich Giffard jest równie unikatowa, co i zróżnicowana, znajdujemy w niej zarówno klasyczne Cassis czy Curaçao Triple Sec, jak nowatorskie Banane du Brésil czy Pamplemousse. Na specjalną uwagę zasługuje seria Premium Liqueurs. Liczy ona zaledwie dziewięć likierów, wszystkie wyprodukowane z udziałem składników o unikalnym pochodzeniu i specyficznych odmian owoców o bardzo intensywnych aromatach i smakach właściwych dla danego gatunku.

Pozostałe produkty marki